به گزارش سرتوک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر فیروز سرودی با بیان اینکه اگرچه تاکنون شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، گفت ؛ اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری بین کارکنان واحدهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی ، آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد ؛ از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکلهای اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ گردیده است که در این راستا، اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا ، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.
دکتر سرودی در خاتمه یاد آور شد؛ رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکلهای ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحد های تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال میشود.