استاندار گیلان :وجود آمبولانس در مناطق صعب العبور گام موثری در ارتقاء کیفیت خدمات رسانی در استان به شمار می رود
- شناسه خبر: 2277
- تاریخ و زمان ارسال: 25 دی 1398 ساعت 16:03
- نویسنده: v.kharat
ونوشه خراط _دکتر ارسلان زارع در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت های خدمات رسانی از طرف وزارت بهداشت در استان ها اظهار داشت: در گیلان ۶۲ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری با حدود ۵۰۰ نیرو به مردم خدمات رسانی می کنند.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم ارتقا شاخص های خدمات رسانی بیان کرد: برای تقویت خدمات رسانی در مناطق صعب العبور ضرورت داشت تا در پایگاه های جاده ای استان ناوگان خودرویی تقویت و آمبولانس هایی با استانداردهای جهانی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تصریح کرد: با پیگیری های ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ۱۱ دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل با امکانات و تجهیزات مطابق با استانداردهای جهانی به ناوگان اورژانس گیلان اضافه شده که در مجموع افزون بر ۱۷ میلیارد تومان هزینه شده است.
ارسلان زارع با ذکر اینکه آمبولانس های جدید در مناطق صعب العبور مورد استفاده قرار میگیرند اذعان داشت: توزیع این آمبولانس ها در مناطق صعب العبور گام موثری در ارتقاء کیفیت خدمات رسانی در استان به شمار می رود و برای مردم، مسافران و گردشگرانی که در فصول مختلف سال گیلان را هدف گردشگری قرار می دهند ، بسیار مفید است.
استاندار گیلان در خاتمه با اشاره به پیش رو بودن آغاز طرح ستاد نوروزی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی، جغرافیایی و گردشگر پذیربودن استان گیلان تجهیز پایگاه های اورژانس در همه محورهای مواصلاتی استان نیاز بود، که اضافه شدن ۱۱ دستگاه به ناوگان اورژانس استان جای تقدیر و تشکر دارد.
.