به گزارش سرتوک ،صبح امروز طی آئینی با حضور محمد اسماعیل هنرمند مدیر عامل توزیع برق گیلان، یونس محمودی فرماندار لاهیجان و مجید فلاح آزادخواه شهردار رودبنه ، طرح مانور سراسری(طرح های تاب آوری ) اصلاح و جایگزینی شبکه های فرسوده مسی با کابل خودنگهدار در روستای دموچال رودبنه از توابع شهرستان لاهیجان اجرا شد.
مدیرعامل توزیع نیروی برق گیلان در این آیین در جمع خبرنگاران اظهار داشت : در اولین روز اجرای مانور سراسری طرح تاب آوری ۱۱هزارو ۵۷۰متر از شبکه های فرسوده مسی در سه منطقه گیلان با تلاشهای ۶۳ اکیپ از همکاران پرتلاش امور توزیع برق در لاهیجان وامور توزیع یک رشت وامور توزیع دو رشت با صرف هزینه ۱۳۱۱۹ میلیون ریال به کابل خود نگهدار مجهز شدند.
هنرمند هدف اجرای این پروژه را آمادگی لازم برای بحران برف احتمالی سالجاری خواند و بیان داشت:اجرای طرح تاب آوری جهادی در سطح استان بالغ بر ۲۴۰ مرحله اجرا شده که ۲۰ مرحله آن در شهر لاهیجان بوده است.
وی با بر شمردن جزییات بیشتر ی از پروژها افزود: درروستای دموچال رودبنه از توابع لاهیجان ۳۰۰۰متر شبکه فرسوده مسی با صرف هزینه ۳۸۰۰ میلیون ریال با همکاری ۱۷ اکیپ اجرابی وپشتیبانی به کابل خود نگهدارتجهیز شدند.
مدیر عامل توزیع برق گیلان در مورد پروژه های امور یک رشت وامور دو رشت گفت:درامور یک رشت کار اصلاح وجایگزینی ۳۵۰۰ متر شبکه فرسوده مسی به کابل خود نگهدار در محله پیر بازار با صرف اعتبار۲۹۰۵ میلیون ریال با همکاری ۲۱ اکیپ اجرایی و پشتیبانی به اتمام رسید
همچنین در اموردو رشت کار اصلاح وجایگزینی۵۰۰۰متر شبکه فرسوده مسی به کابل خود نگهدار در محله ویشکاه ماتیر با هرینه ۶۳۷۱ میلیون ریال با تلاشهای ۲۵ اکیپ اجرایی وپشتیبانی انجام شده است.
گفتنی است در سال جاری حسب برنامه ریزی انجام شده ۱۰۰۰کیلومتر از شبکه های فرسوده استان گیلان باید به کابل خودنگهدار مجهز شوند که از آغاز اجرای این طرح تاکنون ۶۷۲کیلومتر به کابل خودنگهدار مجهز شده است ومابقی نیز تا قبل از پایان سال جاری به پایان خواهدرسید
هنرمند در پایان از همکاری مردم وهمراهی مسئولان وتلاشهای همکاران در پایداری برق تشکر وقدرانی کرد.
اصلاح وجایگزینی شبکه های فرسوده با کابل خود نگهدار ، روند مطلوبی دارد
برچسب ها
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان:
اتصال بلوار ۳۰ متری کاسپین به مجتمع بندری پایان یافت
به همت معاونت آموزشی دانشگاه؛
فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود
کاشت نهال به یاد ۲۹ شهید مدافع سلامت؛ برای پاسداشت مقام شهدا احساس تکلیف کردیم
رشت_سرتوک_شهردار رشت کاشت نهال به یاد ۲۹ شهید مدافع سلامت استان گیلان را توسط مجموعه شهرداری مورد اشاره قرار داد و گفت: ما به همراه شورای شهر رشت برای پاسداشت مقام شهدای مدافع سلامت احساس تکلیف کرده و مقدمات این کار را فراهم کردیم.
اتصال بلوار ۳۰ متری کاسپین به مجتمع بندری پایان یافت
رشت_سرتوک_مهندس اکبرزاده گفت:با اعتباری بالغ بر 59 میلیارد ریال عملیات اجرای بلوار 30 متری کاسپین جهت اتصال مجتمع بندری انجام شده است.
فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود
رشت_سرتوک_در راستای شفاف سازی و سرعت بخشی در انجام مکاتبات اداری و کاهش هزینه های مربوط به مصرف کاغذ و حذف فرایند دستی، فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.