بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از روند آمادهسازی زیرساخت بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی رازی
- شناسه خبر: 9139
- تاریخ و زمان ارسال: 6 شهریور 1403 ساعت 14:30
- نویسنده: v.kharat

رشت_سرتوک_رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از عملیات اجرایی احداث بونکر رادیوتراپی رازی رشت بازدید کرد و در جریان پیشرفت آن قرار گرفت.
به گزارش سرتوک به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز به منظور بررسی کم و کیف عملیات اجرایی احداث بونکر رادیوتراپی رشت، در محل احداث آن در مرکز آموزشی درمانی رازی حضور یافت.
گفتنی است؛ یک دستگاه شتاب دهنده خطی انرژی بالا خریداری شده اما قرارگیری این دستگاه نیازمند ابنیهای مخصوص به نام بونکر است.
ساخت بونکر، مهندسی پیچیده و منحصربهفردی را میطلبد که این فناوری در دنیا و کشور تقریبا میتوان گفت انگشت شمار است اما در عین حال با تلاش و ممارست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با شرکت ذیصلاح ساخت بونکر آغاز شده است.