به گزارش سرتوک ، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق گیلان، دکتر هنرمند افزود : در این طرح آن دسته از مشترکین خانگی که کمتر از الگوی مدیریت مصرف تعیین شده در هر ماه برق مصرف کنند در دسته مشترکین کم مصرف قرار گرفته و صورتحساب برق مصرفی آنان از آبان رایگان خواهد بود .
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان اضافه کرد: در این طرح آن دسته از مشترکین خانگی که کمتر از الگوی مدیریت مصرف تعیین شده در هر ماه برق مصرف کنند در دسته مشترکین کم مصرف قرار گرفته و صورتحساب برق مصرفی آنان از آبان رایگان خواهد بود .
دکتر هنرمند هدف از اجرای این طرح را اصلاح الگوی مصرف مشترکین خانگی و راهنمایی و آموزس مشترکین پر مصرف بسوی قرار گرفتن در دسته مشترکین خوش مصرف و نهایتا کم مصرف عنوان کرد .
وی گفت : مشترکین می توانند با انجام کارهایی با هزینه پایین و بعضا بدون هزینه از مزایای این طرح بهره مند شده و در حفظ منابع ومحیط زیست نیز نقش بسیار موثری داشته باشند
هنر مند از تمامی معاونین و مدیران خواست تا در جهت آگاه سازی همکاران و مشترکین در اجرای این طرح ، از تمامی امکانات استفاده کنند .
گفتنی است در نشستی با حضور مدیر عامل ، معاون فروش و خدمات مشترکین و مدیران ادارات این معاونت و مدیر دفتر روابط عمومی نکات آموزشی ودیگر مسایل مرتبط با اجرای طرح برق وامید ویژه مشترکین خانگی مورد بررسی قرار گرفت.