به گزارش سرتوک به نقل پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا ) ؛ دکتر محمد صادق تبریزی – رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به سیر نزولی آمار بستری و فوتی( ناشی از ابتلا به کرونا) در کشور اظهار داشت : با اعمال محدودیت ها در سطح کشور ، خوشبختانه به نتایجی خوبی در خصوص کاهش ابتلا به کرونا رسیده ایم .
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در کشور ، گفت: اگر این طرح به درستی اجرا و از تمام ظرفیتهای آن استفاده شود ما در طی ماه های آینده کاهش نزولی ابتلا به کرونا را شاهد خواهیم بود. هدف اصلی ما از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.
دکتر تبریزی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با انجام درست طرح مذکور در آینده نه چندان دور موارد مرگ به حد قابل قبولی برسد و بیماری کووید ۱۹ به طور کامل، تحت کنترل در آید.
در ادامه این نشست دکتر محمدمهدی گویا -رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در کشور، گفت : طرح بسیار ارزشمند شهید سلیمانی در رابطه با کنترل همهگیری کووید۱۹ و گسترش برنامههای پیشگیری از ابتلای به این بیماری در سراسر کشور برای ما از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر اظهار داشت : هدف اصلی این طرح مدیریت و کنترل همهگیری کووید ۱۹ از طریق مشارکت مردمی، همکاری بینبخشی، بهرهگیری از نیروی بسیج و داوطلبان مردمی است.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح هفت استراتژی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد؛ استراتژی اول تشدید نظارت بر اجرای پروتکلهای بهداشتی و اِعمال قانون است. استراتژی دوم افزایش موارد انجام تست در مناطقی است که گمان میکنیم ، میتوانیم بیشترین تاثیرگذاری را در مهار این بیماری داشته باشیم.
دکتر گویا آموزش ، اطلاع رسانی و فرهنگسازی را استراتژی دیگر طرح حاج قاسم سلیمانی ذکر کرد و گفت ؛ کووید۱۹ زندگی افراد و جوامع را تغییر داده است. اگر به یک سال اخیر دقت کنیم، خواهیم دید که بسیاری از نگرشها، رفتارها و عادات ما تغییر کرده است و بسیاری از این تغییرات نیز ممکن است سالهای سال یا حتی برای تمام عمرمان، باقی بماند.
وی در خاتمه یادآور شد؛ اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی به ما کمک می کند تا افرادی را در مناطقی که احتمال میدهیم مبتلا به عفونت کرونا هستند که علایمی ندارند یا دارای علایم خیلی خفیف هستند را زودتر شناسایی و درمان کنیم.
دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدا با اشاره به اهمیت و اهداف طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، گزارش جامعی در خصوص روند اجرای طرح مذکور در استان گیلان ارایه کرد .
لازم به ذکر است: بیست و پنجمین وبینار گزارش صبحگاهی هماهنگی و بررسی روند اجرای طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی درراستای مدیریت وکنترل بیماری کووید-۱۹ گام چهارم غربالگری با حضور دکتر محمدمهدی گویا – رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر معاونت بهداشتی وزارت ، دکتر محمد صادق تبریزی- رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه و جمعی از معاونان، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه امروز، یکشنبه در سالن اجلاس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.