تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف در استان گیلان
تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف در استان گیلان
رشت_سرتوک_معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر تشدید نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی، ادارات، مشاغل و اصناف با هدف پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به کرونا و مهار آن، خبر داد.

به گزارش سرتوک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر مسعود نوروزی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان گفت: از آنجا که بسیاری از شاغلان مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در معرض بیماری کووید ۱۹ هستند که می ‌تواند سبب انتقال ویروس کرونا شود، به همین منظور مقررات ویژه ‌ای با هدف ایجاد فاصله‌ گذاری اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: با حضور نمایندگان مرکز بهداشت استان و شهرستان رشت، اداره اماکن عمومی استان و بسیج اصناف شهرستان رشت شامگاه هشتم آبان ماه،( ساعت ۹شب الی ۱ بامداد) از ۱۲ واحد اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی و قلیانسرا ها بازرسی مشترک بعمل آمده و نتیجه این بازرسی ها،دو واحد پلمب و ۷ واحد صنفی متخلف اخطار ۴۸ ساعته ، نمونه برداری ۳ مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم نمودن حدود ۳۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد بوده است.

دکتر مسعود نوروزی گفت: از مردم شریف استان مجدانه میخواهیم بخاطر قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا ، در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی اصناف، موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.

گفتنی است؛ در این طرح ضربتی که با دستور معاونت بهداشتی و با حمایت دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان صورت گرفت ، معاون فنی معاونت بهداشتی ، مدیر روابط عمومی دانشگاه ، مدیرگروه سلامت محیط و کار استان، نمایندگان اماکن در قالب دو اکیپ عملیاتی حضور داشته و بیش از ۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بررسی و از نزدیک بر روند اجرای این طرح نظارت شد.