به گزارش سرتوک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر فرزاد محسنی- متخصص پزشکی خانواده و مسوول آموزش قرارگاه کرونا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مشکلات قلبی و عروقی شایع ترین مشکلات دوران سالمندی است ،اظهار داشت ؛ در همه گیری کرونا، سالمندان جز گروه هایی هستند که آسیب پذیری بیشتر با تشدید بیماری های زمینه ای دارند.
وی فشار خون بالا، مشکلات قلبی و عروقی و مشکلات تنفسی را جز شایع ترین مشکلات دوران سالمندی عنوان کرد و گفت ؛ هر کدام از این بیماری ها می تواند یک عامل خطر برای ابتلا به کرونا و یا تشدید بیماری زمینه ای،در صورت بروز کرونا، باشد.
دکتر محسنی با اشاره به اینکه توجه بسیار خاص و ویژه به گروه سالمندان در این شرایط، واجب و ضروری است، تصریح کرد ؛ مشکلات سالمندان صرفا” بیماری های جسمی نیست، بلکه موضوع سلامت روان سالمندی به خصوص در دوران کرونا، از حساسیت بیشتری برخوردار است و لازم است نیازهای روحی سالمندان نیز مورد توجه قرارگیرد.
وی با تاکید بر اینکه حدود دو میلیون نفر از سالمندان کشور تنها زندگی می کنند ، یاد آور شد ؛ در این دوران بسیار ضروری است که خانواده ها توجه خاصی به تغذیه سالمندانی که تنها زندگی می کنند، داشته باشند.
مسوول آموزش قرارگاه کرونا معاونت بهداشتی دانشگاه اظهار داشت ؛ لازم است خانواده ها با شیوه های جدید ارتباطی، تعامل و ارتباط خود را با سالمندان حفظ نمایند و تا جایی که امکان دارد به آنها شیوه های برقراری تماس های مجازی و تصویری را آموزش دهند و با حفظ ارتباط مداوم با آنها ، ازافسردگی سالمندی پیشگیری نمایند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه وجود بعضی از بیماری ها در سالمندان اجتناب ناپذیر است، گفت ؛ اما می توانیم با پیشگیری از بروز بیماری ها با رفتار مناسب و دوری از عوامل خطر زا مانند کنترل وزن، پیشگیری از دیابت، فعالیت ورزشی مناسب و توجه به بیماری هادر سنین پایین تر دوران سالمندی بهتری را پیش رو داشته باشیم./ ص
توجه ویژه به گروه سالمندان در شرایط همه گیری کرونا ضروری است
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان:
اتصال بلوار ۳۰ متری کاسپین به مجتمع بندری پایان یافت
به همت معاونت آموزشی دانشگاه؛
فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود
کاشت نهال به یاد ۲۹ شهید مدافع سلامت؛ برای پاسداشت مقام شهدا احساس تکلیف کردیم
رشت_سرتوک_شهردار رشت کاشت نهال به یاد ۲۹ شهید مدافع سلامت استان گیلان را توسط مجموعه شهرداری مورد اشاره قرار داد و گفت: ما به همراه شورای شهر رشت برای پاسداشت مقام شهدای مدافع سلامت احساس تکلیف کرده و مقدمات این کار را فراهم کردیم.
اتصال بلوار ۳۰ متری کاسپین به مجتمع بندری پایان یافت
رشت_سرتوک_مهندس اکبرزاده گفت:با اعتباری بالغ بر 59 میلیارد ریال عملیات اجرای بلوار 30 متری کاسپین جهت اتصال مجتمع بندری انجام شده است.
فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود
رشت_سرتوک_در راستای شفاف سازی و سرعت بخشی در انجام مکاتبات اداری و کاهش هزینه های مربوط به مصرف کاغذ و حذف فرایند دستی، فرآیند ترفیع پایه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به صورت الکترونیکی انجام می شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.