مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان : رعایت اصول بهداشتی بسیار مهم وضروری است
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان : رعایت اصول بهداشتی بسیار مهم وضروری است
دکتر علی اکبری گفت:برای پیشگیری وکنترل این بیماری وآخرین اقدامات انجام شده فقط به اطلاعیه ها وپیام های وزارت بهداشت توجه کنید.
🌐پایگاه خبری تحلیلی سرتوک _به گزارشخط گیلان، دکتر علی اکبری مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی خط گیلان ،رعایت اصول بهداشتی برای کنترل وپیشگیری از بیماری کووید ۲۰۱۹ (کرونا ویروس) را مورد تاکید قرار داد و گفت : برای آگاهی از راه های پیشگیری وکنترل این بیماری وآخرین اقدامات انجام شده فقط به اطلاعیه ها وپیام های وزارت بهداشت توجه کنید

وی افزود: سازمان بیمه سلامت ایران سامانه ارتباطی رایگان ۱۶۶۶ به عنوان سایت اطلاع رسانی تخصصی بیماری کرونا در بیمه سلامت اختصاص داد تا بر ای ارائه آموزش های لازم و افزایش آگاهی افراددر مقابله با کرونا ویروس به صورت شبانه روز پاسخگو است وآمار ها نشان می دهد که روزانه بیش از چندین هزار نفر با این سامانه ارتباط برقرار می کنند و بیشترین تماس ها ناشی از عدم آگاهی مردم از چگونگی رفتار در مقابل این ویروس است

دکتر اکبری مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان با اشاره به این مطلب که بیماری کرونا ویروس قابل درمان است ، گفت: در استان گیلان نیز براساس دستورالمعل های ستاد مبارزه با کرونا ویروس وزارت بهداشت وسازمان بیمه سلامت ایران تمهیدات لازم را انجام دادیم تااز تردد بیمه شدگان و مراجعات غیر ضروری جلوگیری شودچون بهترین مکان برای دوری جستن از کرونا ویروس در خانه ماندن است لذادر منازل خود بمانید تاچرخه شیوع این بیماری قطع شود.

وی یادآورشد: در این راستا باتمدید دفترچه های بیمه تا پایان فروردین ماه سال آینده به صورت غیر حضوری ومجموعه ای از دیگر اقدامات صورت گرفت تا مردم به لحاظ بیمه سلامت مشکلی نداشته باشند

وی اضافه کرد: کنترل و پیشگیری از بروز این بیماری وبهترین راهکار دست خود ما است که با رعایت اصول بهداشتی و توجه به دستورات وزارت بهداشت می توان چرخه این بیماری منحوس را قطع کرد .

دکتر اکبری در مورد بایدها و نبایدهای  راههای مقابله با این بیماری گفت: از دست دادن و روبوسی کردن با افراد دارای علائم تنفسی سرفه، عطسه و… خودداری کنید ،دهان و بینی خود را هنگام سرفه و سپس با دستمال ترجیحاً و یا قسمت بالای آستین بپوشانید به طور مداوم در هر زمان ممکن اقدام به شستشوی کامل دستها با آب و صابون کنید مدت شستشوی دست حداقل بیست الی ۳۰ ثانیه باشد و تمامی قسمتهای دست ،انگشتان ، انگشت شست دست و مچ دست شسته شود در صورت عدم دستیابی با آب از ژل های ضدعفونی کننده یا الکل که نیاز به شستشو با آب ندارد برای شستن دست استفاده کنید ، از رها کردن دستمال کاغذی مصرف شده در محیط خود داری کنید. از تماس دست آلوده به چشم ، بینی و دهان خود جداً پرهیز کنید چون این مثلث چشم ، بینی و دهان از راههای ورود ویروس به بدن انسان هست،از خوردن مواد غذایی نیم‌پز خودداری کنید.