به گزارش سرتوک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)؛مهندس علی رضا نجفی با بیان اینکه این دسته از پروتئین ها دارای ارزش غذایی، قابلیت هضم و جذب بالایی بوده و بنابراین از ارزش بیولوژیک بالایی نیز برخوردارند، تصریح کرد؛ علت این امر این است که ضخامت پروتئین های میوفیبریلار براساس گونه و اندازه ماهی متفاوت است و در برخی گونه ها نظیر همین مارلین بسیار ضخیم تر بوده و در اثر پروتئین شویی به صورت الیاف پنبه قابل مشاهده می باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه در پایان با تاکید بر اینکه کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن بازدید مستمر از واحد های تولیدی و نمونه برداری در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، برخورد قانونی لازم را بعمل می آورند، از مردم خواست در هنگام خرید محصولات حتما به پروانه بهداشتی ساخت و علامت استاندارد محصولات توجه نمایند.