همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا
همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا
رشت_سرتوک_معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا خبر داد.
به گزارش سرتوک،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛  دکتر فیروز سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شانزدهم اکتبر (مصادف با بیست و پنجم مهر ماه) از سوی سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) به عنوان روز غذا نامگذاری شده است ، گفت: در این خصوص  سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز با اجرای برنامه های مرتبط  این روز را گرامی می دارند. 
وی با اشاره به اینکه امسال مهم ترین برنامه های سازمان و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور در خصوص فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مرتبط با ایمنی غذا و با تاکید بر شعار امسال روز جهانی غذا ” همه با هم : رشد ، تغذیه ،پایداری – رفتار ما آینده ما را می سازد ” است، اظهار داشت :  محور جهانی و موضوع ” آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا ” به عنوان محور ملی و در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص ” سال جهش تولید ملی ” و سیاست های نظام سلامت دولت تدبیر و امید و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و با توجه به شیوع ویروس کووید -۱۹ می باشد.
 معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا از طریق کاهش مصرف قند ،نمک و چربی ، کنترل نشانگرهای تغذیه ای و افزایش فعالیت و تحرک بدنی ، تقدیر از واحدهای تولیدی (که با هدف حفظ و ارتقا سلامت مصرف کنندگان ، نقش موثری در کاهش میزان قند ، نمک و چربی محصولات داشته و یا محصولی با ویژگی های نوآورانه و یا فراسودمند تولید نموده اند) همچنین رونمایی از سامانه های حوزه غذایی و آشامیدنی در راستای تکالیف مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با هدف کمک به جهش تولید که بر محور شفاف سازی و پاسخگویی طراحی شده است را مهمترین برنامه های سازمان و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد