به گزارش سرتوک به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گیلان، هنرمند افزود: در اجرای این طرح گام اول شناسایی مشترکین در دسته های کم مصرف، خوش مصرف و پر مصرف است و داده ها باید به تفکیک مناطق و با دقت بصورت رقم و درصد موجود باشد و حتی تغییرات در این دسته ها باید ثبت شود.
وی اذعان داشت: هدف اصلی و غایی طرح برق امید کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین پر مصرف و نتیجتاً کمک به حفظ محیط زیست است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان با اشاره اهمیت آشنایی همکاران از این طرح خاطر نشان کرد: تمامی امورها و ادارات اجرایی باید اطلاع رسانی گسترده را به مشترکین ضروری و در اولویت قرار دهند.
هنرمند اضافه کرد:راهکارهای مدیریت مصرف بصورت جاری مورد اطلاع رسانی قرار می گیرد و باید با تاکید بیشتر در این خصوص آگاه سازی صورت گیرد تا بتوانیم مشترکین پرمصرف را به مشترکین خوش مصرف و کم مصرف تبدیل کنیم.
وی گفت: نتایج اجرای طرح باید از سوی همکاران همواره مورد پایش قرار گیرد و این موضوع باید با کمک همه همکاران بویژه ادارات فروش و خدمات مشترکین سطح شرکت و مامورین تشخیص با جدیت پیگیری و اجرا شود.
در ادامه این جلسه مهندس بیدی معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت با اشاره به دستورالعمل های ابلاغی این طرح اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه ایجاد زبان واحد برای مبحث مهم برق امید است .
بیدی افزود: شناسایی، اطلاع رسانی، اقدامات اجرایی و پایش جاری بمنظور تحقق کمی و کیفی چهار رکن اصلی اجرای طرح ملی برق امید می باشد .
وی به تشریح ارکان اجرای برق امید پرداخت و گفت: هدف اصلی، کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین پرمصرف است .
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق گیلان تاکید کرد: مشترکین کم مصرف مشترکینی هستند که در ماه های عادی سال کمتر از ۸۰ کیلوواتساعت در ماه و در ماه های گرم سال (۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور) کمتر از ۱۵۰ کیلوواتساعت در ماه مصرف می کنند.
همچنین مشترکین خوش مصرف شامل مشترکینی می شود که در ماه های عادی کمتر از ۲۰۰ کیلوواتساعت و در ماه های گرم سال ۴۰۰ کیلوواتساعت در ماه مصرف برق دارند و مشترکین پرمصرف نیز مشترکینی هستند که مازاد بر الگوی مصرف اشاره شده برق مصرف می کنند.
بیدی گفت: به مشترکین کم مصرف تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق مصرفی تعلق می گیرد و مشترکین خوش مصرف شامل تخفیف کاهش مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل می شوند و مشترکین پرمصرف نیز فرصت ۶ ماهه در اختیار آنان قرار می گیرد تا مصرف خود را کاهش دهند .
وی تصریح کرد: شناسایی مشترکین در تعرفه های مختلف بسیار ضروری است و در این زمینه باید توجه ویژه ای به سکونتگاه های غیر دائم و باغ ویلاها شود تا اشتباهاً بعنوان کم مصرف ها درنظر گرفته نشوند که در این راستا از ظرفیت مامورین تشخیص به خوبی می توان استفاده کرد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق گیلان گفت: در استان گیلان و در ماه های عادی سال بصورت حدودی مشترکین کم مصرف ۲۶% ، مشترکین خوش مصرف ۴۶% و مشترکین پرمصرف ۲۹% هستند و در ماه های گرم این ارقام بترتیب : ۱۱ ، ۴۶ و ۴۲ درصد می باشد .
بیدی به اپلیکیشن بسیار کاربردی “برق من” اشاره کرد و افزود: مشترکین با مراجعه به این اپلیکیشن در کنار تمامی خدمات جامع و کامل آن، امکان مشاهده و بررسی چگونگی مصرف و قرارگیری در دسته بندی های مذکور را خواهند داشت.
وی در پایان ضمن تشریح کامل برخی از برنامه های اجرایی مدیریت مصرف به پرسش های حاضرین درخصوص چگونگی اجرای طرح برق امید پاسخ داد.
کم مصرفی ،فرهنگ سازی ونهادینه شود
برچسب ها
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان:
پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران در اولویت برنامه های بنیاد است
با حضور مدیران ارشد شرکت توانیر؛
جلسه بررسی و تدوین دستورالعمل های مربوط به کیفیت توان برگزار شد
پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران در اولویت برنامه های بنیاد است
رشت_سرتوک_مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با اشاره به رویکرد بنیاد مبنی بر توجه ویژه به سلامت ایثارگران گفت: پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران در اولویت برنامه های بنیاد است
جلسه بررسی و پیگیری در خصوص زباله سوز ، پروژه بهسازی و راه اندازی تصفیه خانه سراوان
رشت_سرتوک_جلسه بررسی و پیگیری در خصوص زباله سوز ، پروژه بهسازی و راه اندازی تصفیه خانه سراوان با حضور شهردار رشت، معاونین، مدیران و مشاورین پروژه برگزار شد.
جلسه بررسی و تدوین دستورالعمل های مربوط به کیفیت توان برگزار شد
رشت_سرتوک_شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان میزبان مدیران ارشد شرکت توانیر و جمعی از مدیران صنعت برق کشور به منظور بررسی دستورالعمل های کیفیت توان در شبکه های توزیع برق بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران در اولویت برنامه های بنیاد است
رشت_سرتوک_مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با اشاره به رویکرد بنیاد مبنی بر توجه ویژه به سلامت ایثارگران گفت: پرداخت مطالبات درمانی ایثارگران در اولویت برنامه های بنیاد است
جلسه بررسی و پیگیری در خصوص زباله سوز ، پروژه بهسازی و راه اندازی تصفیه خانه سراوان
رشت_سرتوک_جلسه بررسی و پیگیری در خصوص زباله سوز ، پروژه بهسازی و راه اندازی تصفیه خانه سراوان با حضور شهردار رشت، معاونین، مدیران و مشاورین پروژه برگزار شد.
جلسه بررسی و تدوین دستورالعمل های مربوط به کیفیت توان برگزار شد
رشت_سرتوک_شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان میزبان مدیران ارشد شرکت توانیر و جمعی از مدیران صنعت برق کشور به منظور بررسی دستورالعمل های کیفیت توان در شبکه های توزیع برق بود.
تامین آب با کیفیت وبا فشار مناسب ودفع فاضلاب براساس اصول بهداشتی اولویت آبفای گیلان است
رشت_سرتوک_ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: پس از یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان، کیفیت آب شرب روستاهای گیلان 21 درصد ارتقاء یافت.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان متولی طرحهای توسعه روستایی است
رشت_سرتوک_مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در دیدار با فرماندار تالش خواستار تعامل ویژه فرمانداری، دهیاری و سایر دستگاه های مرتبط با بنیاد مسکن شد.
دستاوردهای حوزه سلامت گیلان بی سابقه است/ عملکرد جهادگونه نظام سلامت را برای مردم تبیین کنید
رشت_سرتوک_امام جمعه رودسر در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دستاوردهای حوزه سلامت را طی سال های اخیر بی سابقه دانست و گفت: در فریضه جهاد تبیین بر دانشگاه علوم پزشکی گیلان واجب تر است تا عملکرد جهادگونه خود را برای مردم تشریح کند.
مصرف برق ادارات با دقت پایش می شود/رویت پذیری و کنترل پذیری مشترکین پرمصرف در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد
رشت_سرتوک_محمدتقی مهدیزاده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان از پیش بینی ها برای شکسته شدن رکورد مصرف برق در استان باتوجه به رشد تعداد مشترکین و مصرف برق در استان خبر داد.
وزیر نیرو طرح ملی «کاهش مصرف انرژی الکتریکی» را ابلاغ کرد
رشت_سرتوک_وزیر نیرو مصوبه طرح ملی «کاهش مصرف انرژی الکتریکی»، ضوابط تشویق و اعطای پاداش کاهش مصرف به مشترکان برق را ابلاغ کرد.