خیّری در استان گیلان به یاد پدرش مدرسه ساخت
- شناسه خبر: 1760
- تاریخ و زمان ارسال: 29 آذر 1398 ساعت 15:15
- بازدید : 11
- نویسنده: v.kharat
مهندس علی دقیق مدیر کل نوسازی ،توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان در این مراسم با تجلیل از مهندس غنی زاده خیّر مدرسه ساز، اظهار داشت: این خیر ارجمند با این اقدام خداپسندانه نام پدر عزیزخود را تا ابد ماندگار کرد.
وی بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی نیازمندجدی مشارکت خیّرین می باشد، افزود:اگر خیّرین محترم در توسعه زیر ساخت ها و فضاهای آموزشی همت نمی کردند قطعا امروز ما مدارس چند نوبته در نقاط مختلف کشور داشتیم.
مهندس دقیق با اشاره به اینکه خیرین الگوهای ارزشمند ایثار در جامعه اند ،یادآور شد: کسانی که حتی یک آجر را اهدا می کنند در درگاه خدواند حکیم به عنوان خیّر ماجورند.
مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در پایان با اشاره به اینکه اقدام خداپسندانه خیرین درطول تاریخ به یادگار می ماند،اذعان داشت: خیرین با حرکت خداپسندانه و انسان دوستانه خود عملا به نهادینه ساختن فرهنگ مشارکت و نوع دوستی می پردازند.
وی تصریح نمود:سنت حسنه و مقدس مدرسه سازی از بارزترین نمونه ی کارهای خداپسندانه است که خیّرین محترم نسبت به آن اهتمام ویژه دارند .
گفتنی است 500 مترمربع زمین ساخت این مدرسه را نیز خیّر دیگری از اهالی همین روستا اهدا کرد.