دکتر اسلامی در دیدار با جمعی از کارمندان : کارمندی فرصتی ارزشمند برای خدمتگزاری صادقانه به مردم است
- شناسه خبر: 2744
- تاریخ و زمان ارسال: 17 بهمن 1398 ساعت 10:06
- بازدید : 8
- نویسنده: v.kharat
مسعود اسلامی در نشست صمیمی با جمعی از کارمندان افزود: کارمندان باید برای رضای خدا و خدمت به خلق با شرافت و صداقت کار کنند و این عرصه فرصتی ارزشمند برای خدمتگزاری صادقانه به مردم است.
وی با تأکید بر اینکه سیستم مدیریتی و اداری و کارمندان ما باید دانشمحور شوند، یادآور شد: باید با محوریت قرار دادن دانش و ارتقاء تشکیلات و سیستم اداری، نگاهمان به جامع تغییر کند تا در رسیدن به اهداف خود موفق شویم.
دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: مبنای کارمندی ، رعایت برخی اصول و معیارها و فرصتی مغتنم برای خدمتگزاری صادقانه به مردم است.
وی در پایان اظهار کرد : کارمندان ارزشمندترین عناصر نظام اداره کشور هستند که به مطالبات آنان کمتر توجهی می شود و باید بتوانیم با برنامه ریزی های لازم زمینه های رفاه و آسایش آنان را فراهم کنیم.
دکتر مسعود اسلامی در نشست هم اندیشی با جمعی از جوانان و دانشجویان اظهار داشت : در شرایط دشوار امروز تنها روزنه امید در جامعه توسط جوانان نمایان می شود و باید گوش شنوای نیازها و مطالبات آنان باشیم.
وی افزود: انشالله اگر بعنوان نماینده مردم شهرستان رشت انتخاب شوم درهای دفترم به روی همه جوانان و صاحبان فکر و ایده باز است و انتظار و مطالبه اصلی من از جوانان برای دوران نمایندگی این است که برای پیشبرد اهداف توسعه رشت با ارایه و طرح و ایده نقش آفرینی کنند.
دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: جوانان یک زمینه ایده آل و مهم برای آبادانی منطقه خود هستند و اگر این ظرفیت را به خوبی شناسایی کنیم می توانیم روز به روز به اهدافمان نزدیک تر شویم.
وی ادامه داد : خرد جمعی را لازمه رسیدن به توسعه می دانیم و تبلور آن را در گرو همراهی های جوانان می دانیم و در این اوضاع سخت باید از این تنها سرمایه خود بهره مند شویم.
در ادامه هر یک از جوانان و دانشجویان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون مسائل گیلان و رشت پرداختند.