حمید اصغری عطار در یادداشتی اینچنین آورده است:
روز شنبه وزارت بهداشت در خصوص توزیع رایگان ماسک طبی و محلول شستوشوی دست اطلاعیهای صادر کرد که: هیات امنا اقدام به خرید تمامی تولیدات ماسکهای شرکتهای ایرانی میکند و آن را برای توزیع رایگان بین خانوادهها در سراسر کشور در اختیار معاونت بهداشت وزارت بهداشت قرار میدهد.
نه تنها تا کنون خبری از توزیع ماسک به صورت رایگان نشده است، بلکه هنوز هم مردم با مراحعه به بسیاری از داروخانهها با مشکل خرید ماسک و محلولهای ضد عفونی کننده مواجه هستند.
امروز ۵ اسفند با مراجعه به داروخانهای در خیابان مطهری(حاجیآباد)، حوالی ساعت ۱۴، داروخانه مملو از شهروندانی است که عموما در بخش مربوط به کالاهای بهداشتی ایستادهاند و از متصدی داروخانه ماسک، ژل ضدعفونی و دستکش بهداشتی درخواست میکنند.
متصدی داروخانه میگوید، با کمبود اقلام بهداشتی روبهرو هستیم و از صبح نیز مراجعه برای خرید این اقلام زیاد بوده است و ما هم فعلا در انبار ماسک و سایر لوازم بهداشتی نداریم.
داروخانهای دیگر نیز در خیابان سعدی(رشت) میزبان شهروندانی است که برای خرید همین اقلام مراجعه میکنند، حوالی ساعت ۱۶:۳۰ امروز دوشنبه۵ اسفند، از مسئول داروخانه سوالی پرسیده شد، ماسک و دستکش دارید؟ ایشان پاسخ دادند: خیر، با کمبود شدید این اقلام روبهرو شدهایم.
این در حالی است که تمامی پرسنل در داروخانه خیابان سعدی ماسک بر چهره و دستکش بر دست دارند!!!
امروز هر مسئولی که در جایگاهی مینشیند باید به دنبال این باشد که از آن زمان خدمتی بهره برده و تلاش کند که بهترینها را برای مردم به ارمغان بیاورند، و به جای بهانهجویی و حضور بیحاصل در جلسات به دنبال آن باشد که مشکلات مردم را برطرف کنند.
چرا برخی خواستههای جزئی مردم برروی زمین میماند و برخی فقط به دنبال پاسکاری مسئولیت هستند و آیا این سخت است که مسئولان به وظایف خود عمل کنند؟
به طور قطع یک مشکل زیست محیطی و بهداشتی در منطقه هزینههای بسیار زیادی را به همراه دارد و این اقدام قاطعانه و جهادی مسئولان را طلب میکند.
مسئولان استان گیلان لطفا به فکر مردم باشید و این امر مُبهم است که چرا برخی از مسئولان برای پیشگیری وارد گود نمیشوند!
دفن اصولی و بهداشتی زبالههای بیمارستانی یکی دیگر از دغدغههای موجود در کلانشهر رشت است و مطمئنا بی توجهی به آن موجب بیماری بسیاری از مردم خواهد شد.
با توجه به اینکه محل دفن زباله مشکل جدی برای بیماری علیالخصوص کرونا است، مسئولان برای دفن زبالههای بیمارستانی به درستی اقدام کنند و زبالههای بیمارستانی عفونی را از همان زمان تولید از سایر زبالهها جدا کنند تا مردم با مصرف آب آلوده دچار بیماریهای جدید نشوند.
مجموعههای شهرستانی و دستگاههای مرتبط در زمینه پاکسازی زباله هر چه در توان دارند به میدان بیاورند و در کمترین زمان ممکن به رفع مشکل مربوطه اقدام کنند.
شاید بتوانیم با اطلاع رسانی درست شاهد اتفاقات خوبی در شهرمان باشیم و نگرانی مردم شهر عزیزمان را به به حداقل برسانیم و این مطالبه زیادی برای یک شهروند نیست.
فعال رسانهای:حمید اصغری عطار
انتهای پیام/