تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی استان گیلان
- شناسه خبر: 3118
- تاریخ و زمان ارسال: 3 آبان 1402 ساعت 23:13
- نویسنده: v.kharat

رشت_سرتوک_مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر ۵۵ انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی در استان ، خبر داد.
به گزارش سرتوک ؛مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد،غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت ؛ در راستای سامان دهی و نظارت بر انبارهای فرآورده های غذایی ، آشامیدنی و لزوم پایش و نظارت مستمر شرایط بهداشتی کلیه انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی،بازرسی های کارشناسان معاونت غذا و دارو از انبارها و ناوگان های توزیع محصولات غذایی و آشامیدنی به صورت ویژه ادامه دارد.
مهندس نجفی در افزود: بررسی چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه audit انجام می شود.
مهندس نجفی در پایان یادآور شد؛ در حال حاضر ۵۵ انبار نگهداری و شرکت پخش خوراکی و آشامیدنی در حوزه نظارتی تحت پوشش دانشگاه شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفته اند.