بهره برداری از پل ۳۲۰ متری رودباری
- شناسه خبر: 19490
- تاریخ و زمان ارسال: 17 خرداد 1405 ساعت 19:03

رشت_سرتوک_رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به بهره برداری از پل رودباری رشت گفت: پل ۳۲۰ متری رودباری امروز به بهره برداری می رسد.
به گزارش سرتوک به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت، محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه ظهر امروز بهره برداری از پل رودباری رشت انجام می شود اظهار کرد: این پل ۳۲۰ متری با عرض ۸/۷ متر به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه کلنگ احداث این پروژه در آبان سال ۱۴۰۲ به زمین خورد افزود: قرار بود این پروژه طی مدت زمان ۱۵ ماه به بهره برداری برسد اما به دلیل برخی از مشکلات از جمله جابجایی تأسیسات معارض، زمان بهره برداری از آن به تعویق افتاد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت به رقم اعتباری پروژه رودباری رشت اشاره کرد و گفت: برای اجرای این پروژه ۶۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که در نهایت و به دلایلی از جمله افزایش قیمت ها ، این پروژه با رقم اعتباری ۶۶ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
کارگرنیا با اشاره به اهداف اجرای این پروژه بیان کرد: یکی از مهم ترین اهداف اجرای این پروژه ، کاهش حجم ترافیک عبوری از خیابان رودباری و به ویژه مسیرهای منتهی به زیر گذر تقاطع های گاز و رازی است.









