کشف بیش از ۲۰ تن اقلام اساسی اختیاری از انبار فاقد مجوز در رشت /کشف بیش از ۲ تن اقلام تاریخ مصرف گذشته و فاسد
- شناسه خبر: 20113
- تاریخ و زمان ارسال: 11 مرداد 1405 ساعت 23:06

به گزارش سرتوک، پلیس نظارت بر اماکن سافا استان گیلان در اجرای طرحهای نظارتی و مقابله با دپو و احتکار کالاهای اساسی با توجه به شرایط جنگی کشور و سوء استفاده افراد از این شرایط، مأموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی سافا استان گیلان با انجام اقدامات اطلاعاتی و با هماهنگی قضایی، یک انبار فاقد مجوز قانونی را شناسایی و مورد بازرسی قرار دادند.
در این عملیات اقلام اساسی از قبیل خشکبار، ادویه جات، آرد، شکر و… به مقدار بیش از ۲۰ تن به ارزش تقریبی ۱۴۱ میلیارد ریال کشف و ضبط گردید و مسئول انبار به اتهام نگهداری غیرمجاز کالا به اداره تعزیرات حکومتی معرفی و اموال مذکور توقیف گردید.
لازم بذکرست طرحهای نظارتی با هدف صیانت از حقوق مصرفکنندگان، مقابله با احتکار، عرضه خارج از شبکه و فعالیتهای غیرمجاز به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با متخلفان برابر قانون برخورد قاطع صورت میگیرد.









