انتقال تجارب با موضوع طرح جانشین پروری، استعداد یابی و توانمندسازی کارکنان
- شناسه خبر: 16716
- تاریخ و زمان ارسال: 8 مهر 1404 ساعت 12:05

وی در ادامه افزود: یکی از بهترین روش های اجرای سیستم های نوین در شرکت های آب و فاضلاب، استفاده از تجارب همکاران در صنعت آب و فاضلاب سراسر کشور می باشد و باتوجه به پیشرو بودن آبفای مشهد در اجرای طرح جانشین پروری و استعداد یابی کارکنان، با بهره مندی از تجارب ارزشمندشان ، این طرح در آبفای گیلان نیز اجرا خواهد شد.
سپس غلامرضا کلایی معاون منابع انسانی و تحقیقات آبفای مشهد با اشاره به اهمیت تبادل دانش تصریح کرد: طرح جانشین پروری و استعدادیابی در راستای ابلاغ شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اجرا شد و ۷ شرکت با توجه به وسعت و وضعیت منابع انسانی در اولویت قرار گرفتند.
معاون منابع انسانی و تحقیقات آبفای مشهد ضمن تشریح نحوه پیاده سازی طرح جانشین پروری و فرایند اجرا اظهار داشت: شرایط احراز بعنوان گام اول از کتابچه طبقه بندی مشاغل در اولویت قرار دارد و پس از آن ویژگی های روان شناختی ، دانش فنی و تخصص و شایستگی های مدیریتی در گام های بعدی با تکمیل فرم خوداظهاری کارکنان و آزمون های مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با تأکید بر اهمیت تنظیم برنامه های توانمندسازی تصریح کرد: برنامه ریزی های آموزشی، شناسایی الگوهای مسیر شغلی سازمان و ارزیابی میزان تحقق برنامه های توسعه فردی و در نهایت اولویت بندی ذخائر جانشینی در اجرای این طرح مورد بررسی قرار می گیرد.
در ادامه حریری مدیر مرکز CRM آبفای مشهد نیز با تشریح روند پیاده سازی سامانه الکترونیکی CRM آبفای مشهد در پاسخگویی خودکار مشترکین ، مدل ارتباط داده ها برای حوزه CRM و GIS و همچنین زیرساخت مکانی را بسیار حائز اهمیت برشمرد.
گفتنی است در این نشست که با حضور جمعی از مدیران ارشد آبفای گیلان و کارشناسان حوزه معاونت منابع انسانی در سالن اجتماعات آبفای گیلان برگزار شد خانم ها ریاحی مدیر دفتر تشکیلات و منابع انسانی، حریری مدیر مرکز CRM و مهدی اقبال مدیر دفتر تحقیقات آبفای مشهد ، غلامرضا کلایی معاون منابع انسانی و تحقیقات آبفای مشهد را در ارائه و تبادل تجارب اجرای طرح جانشین پروری و استعدادیابی همراهی نمودند.









